Share

Saznajte više

Tipovi pretplate
Pretplata za kompanije u Grčkoj:
Možete da birate između e-paketa koji daje mogućnost neograničenih pretraga kompanija u Grčkoj i punog paketa koji Vam dodatno nudi i godišnje izdanje grčkog finansijskog direktorijuma.  
Međunarodna pretplata za kompanije u Grčkoj i na Balkanu: Međunarodni e-paket Vam omogućava neograničenu pretragu kompanija u Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji i Srbiji.

Premium pretplata pruža pristup premium pretrazi i daje mogućnost izvoza listi preduzeća u excel formatu za dalju analizu. Kupovina premium pretplate zahteva i kupovinu jednog od osnovnih findbiz paketa (e-paket, pun paket, međunarodni e-paket). U zavisnosti od paketa koji izaberete moći ćete kroz premium pretplatu da izvozite liste preduzeća za zemlje koje pripadaju Vašoj osnovnoj pretplati. Broj kompanija koje možete izvesti zavisi od broja jedinica premium paketa koji ste odabrali (1 jedinica predstavlja 1 kompaniju).

Usluge
Sa početne stranice, pretplatnik može da se prijavi i da koristi određene delove sajta namenjene pretplatnicima poput poboljšane brze pretrage i premium pretrage, bilansa stanja, kao i odeljaka sektorskih studija i biznis konekcija.

Mogućnosti pretrage

Findbiz omogućava pretplatnicima dve različite metode pretrage:
1. Brza pretraga: Findbiz pretraživač omogućava pretplatnicima da sprovedu jednostavne pretrage preko početne stranice biranjem proizvoda / usluge ili kompanije u kombinaciji sa geografskim kriterijumima. Kao rezultat, pretplatnici dobijaju spisak kompanija koje odgovaraju izabranim kriterijumima pretrage.

2. Premium pretraga: Dostupna je svim pretplatnicima koji žele specijalizovaniju listu kompanija. Ova pretraga pruža sofisticiranije kriterijume pretrage i omogućava premium pretplatnicima da preuzmu u svoj računar liste u excel formatu koje kasnije mogu uređivati.

Informacije o kompaniji

Izborom kompanije pretplatnik ima mogućnost da vidi pun opis kompanije, uključujući i logotip, reklamnu stranicu kompanije, njene banere, kataloge proizvoda, video snimke, itd. Štaviše, pretplatnik može da pristupi linku i pretraži sajt kompanije za dodatne informacije ili kontaktira putem e-mejla kompanije koje želi.Biznis konekcija

Na stranicama biznis konekcije, pretplatnici unose "tržište", u kojem mogu pretražiti ili uneti robu i/ili usluge koje žele da kupe ili ponude. Kroz jednostavnu pretragu pretplatnici mogu da izaberu proizvod za koji su zainteresovani i vide da li postoji ponuda konkretnog proizvoda od strane drugih kompanija. U drugom slučaju, imaju mogućnost da unesu svoju ponudu određenog proizvoda koji prodaju ili da direktno stupe u kontakt sa kompanijom koja je zainteresovana za isti.

Sektorske studije

Sektorske studije ICAP Grupe tačno odražavaju strukturu tržišta i pružaju procenu mogućnosti za razvoj. ICAP Grupa, sa ciljem da podrži i ojača poslovanje, dizajnira i sprovodi više od 50 sektorskih studija godišnje.

Sada možete kupiti sektorsku studiju online kotisteći svoju kreditnu karticu. Za manje od dva minuta sektorska studija koju želite će biti u Vašim rukama.

Prednosti

Findbiz je ažurirana online kompanija baze podataka, koja obuhvata više od 800.000 kompanija u Grčkoj i na Balkanu i povezuje kupce i prodavce iz balkanskih zemalja.

Neograničene i specijalizovane pretrage

Findbiz nudi pretplatniku mogućnost neograničene pretrage korišćenjem geografskih i ekonomskih kriterijuma u kombinaciji sa grupama delatnosti u cilju izgradnje željene klijentele. U isto vreme mu pruža mogućnost da komunicira sa odabranim kompanijama, putem telefona ili mejla.

Liste kompanija u excel formatu

Premium pretplatnici, nakon formiranja ciljne frupe po sopstvenom izboru, mogu preuzeti excel fajl za dalju obradu, npr. za pripremu analize ili ažuriranja svog sistema.

Detaljna klasifikacija kompanija na osnovu njihove delatnosti

Za klasifikaciju preduzeća prema njihovoj delatnosti, findbiz koristi međunarodno kodiranje NACE, kao i jedinstvenu ICAP klasifikaciju sektora i proizvoda, omogućavajući korisniku da lako i brzo pronađe kompanije koje proizvode ili predstavljaju proizvode koji ga interesuju i odmah vidi profil kompanije, njene kontakt podatke i rukovodioce.

Poboljšane opcije targetiranja

Findbiz pretplatnici mogu da biraju između 35 različitih kriterijuma (geografsko područje, delatnost, kupovina, veličina, komunikacija) i prerade svoje pretrage u skladu sa specifičnim potrebama.

Copyright © 2008-2020 ICAP GROUP. All rights reserved