Share

Informacije

Šta je findbiz?
Kako mogu da koristim findbiz?
Usluge za pretplatnike 
Zašto da postanem pretplatnik?
Zašto da se oglašavam na findbiz-u?
Korisnička podrška


Šta je findbiz?

Findbiz, je online pretraživač koji omogućava pristup najvećoj online bazi podataka kompanija na Balkanu. Sa tačnim i potpunim podacima o 800.000 kompanija u Grčkoj, Rumuniji, Bugarskoj i Srbiji, kao i 2.900 proizvoda i usluga, findbiz je jedinstven izbor za preduzeća koja žele da lako, brzo i povoljno pronađu dobavljače i klijente.

Kako mogu da koristim findbiz?
Findbiz pruža članovima i pretplatnicima višestruke opcije i kriterijume pretrage, kroz posebno prijateljsku navigaciju, što im omogućava da lako i efikasno pronađu preduzeća i tržišta po svom izboru i u skladu sa svojim ciljem.
Kroz brzu pretragu možete lako i efikasno da pronađete kompanije koje vas interesuju na osnovu njihovog naziva, delatnosti i geografskog regiona. Kroz premium pretragu (dostupnu samo za premium pretplatnike) možete proceniti veličinu tržišta koje Vas interesuje, oceniti alternativne scenarije targetiranja i napraviti ciljne grupe koristeći složenije kriterijume.

Usluge za pretplatnike
Sa početne strane, pretplatnik može da se prijavi i koristi određene delove pretplatničkog sajta poput poboljšane brze pretrage i premium pretrage, bilansa stanja i odseka za biznis konekcije.
 
Mogućnosti pretraživanja
Findbiz omogućava korisnicima dve različite metode pretrage:
1. Brza pretraga: Pretraživač findbiz omogućava korisnicima da sprovedu jednostavne pretrage preko početne stranice biranjem proizvoda/usluga ili kompanije u kombinaciji sa geografskim kriterijumima. Kao rezultat toga, korisnici dobijaju listu kompanija koje odgovaraju izabranim kriterijumima pretrage.
 
2. Premium pretraga: Dostupna je pretplatnicima koji žele više specijalizovane liste kompanija. Ona pruža sofisticiranije kriterijume pretrage i omogućava premium pretplatnicima preuzimanje lista u excel formatu u kome su moguće kasnije izmene.  


Informacije o kompaniji
Izborom kompanije pretplatnik ima mogućnost da vidi njen pun opis, uključujući i veoma vidljive elemente kao što su logotip, reklamnu stranicu kompanije, njene banere, kataloge proizvoda, video snimke, itd. Štaviše, pretplatnik može za dodatne informacije da pristupi linkovima i lako dođe do sajta određene kompanije ili putem mejla kontaktira kompanije koje želi.
 

Bilans stanja
(dostupno samo za kompanije u Grčkoj)
Kroz bilanse stanja findbiz pretplatnik može da pretraži i pronađe: 
• Bilanse stanja i polugodišnje finansijske izveštaje kompanija
• Konsolidovane bilanse stanje i polugodišnje finansijske izveštaje grupa kompanija  

Biznis konekcija
Na stranicama biznis konekcije, pretplatnici unose "tržište", u kojem mogu pretražiti ili uneti robu i/ili usluge koje žele da kupe ili ponude. Kroz jednostavnu pretragu pretplatnici mogu da izaberu proizvod za koji su zainteresovani i vide da li postoji ponuda konkretnog proizvoda od strane drugih kompanija. U drugom slučaju, imaju mogućnost da unesu svoju ponudu određenog proizvoda koji prodaju ili da direktno stupe u kontakt sa kompanijom koja je zainteresovana za isti.

Sektorske studije

Sektorske studije ICAP Grupe tačno odražavaju strukturu tržišta i pružaju procenu mogućnosti za razvoj. ICAP Grupa, sa ciljem da podrži i ojača poslovanje, dizajnira i sprovodi više od 50 sektorskih studija godišnje.

Sada možete kupiti sektorsku studiju online kotisteći svoju kreditnu karticu. Za manje od dva minuta sektorska studija koju želite će biti u Vašim rukama.

 

Zašto da postanem pretplatnik?
Findbiz je ažurirana online kompanija baze podataka, koja obuhvata više od 800.000 kompanija u Grčkoj i na Balkanu i povezuje kupce i prodavce iz balkanskih zemalja.

Neograničene i specijalizovane pretrage

Findbiz nudi pretplatniku mogućnost neograničene pretrage korišćenjem geografskih i ekonomskih kriterijuma u kombinaciji sa grupama delatnosti u cilju izgradnje željene klijentele. U isto vreme mu pruža mogućnost da komunicira sa odabranim kompanijama, putem telefona ili mejla.

Liste kompanija u excel formatu

Premium pretplatnici, nakon formiranja ciljne frupe po sopstvenom izboru, mogu preuzeti excel fajl za dalju obradu, npr. za pripremu analize ili ažuriranja svog sistema.
 
Detaljna klasifikacija kompanija na osnovu njihove delatnosti

Za klasifikaciju preduzeća prema njihovoj delatnosti, findbiz koristi međunarodno kodiranje NACE, kao i jedinstvenu ICAP klasifikaciju sektora i proizvoda, omogućavajući korisniku da lako i brzo pronađe kompanije koje proizvode ili predstavljaju proizvode koji ga interesuju i odmah vidi profil kompanije, njene kontakt podatke i rukovodioce.

Poboljšane opcije targetiranja

Findbiz pretplatnici mogu da biraju između 35 različitih kriterijuma (geografsko područje, delatnost, kupovina, veličina, komunikacija) i prerade svoje pretrage u skladu sa specifičnim potrebama.

Zašto da se oglašavam na findbiz-u?
Findbiz je jedinstveno elektronsko "tržište" za kompanije koje žele da poboljšaju svoju prodaju, marketing, nabavku ili istraživačke aktivnosti i zainteresovane su za brzo i lako pronalaženje partnera.

Najbolje mesto da Vas pronađu Vaši potencijalni partneri!

Vaša promocija putem findbiz-a je efikasno i jeftino sredstvo direktno namenjeno dobavljačima, partnerima i potencijalnim klijentima i daje Vam mogućnost da:
• Poboljšajte svest o svom brendu u Grčkoj i na Balkanu
• Efikasno prenesete svoju poruku
• Predstavite profil Vaše kompanije i linije poslovanja
• Direktno povežete potencijalnog klijenta sa katalogom Vaših kataloga proizoda i usluga
• Pružite priliku članovima findbiz-a da posete Vaš sajt
• Budete ispred konkurencije u kategorijama u kojima poslujete
• Pristupite stvarnim kupcima Vaših proizvoda

Promocija putem findbiz može biti u sledećim oblicima:

• Baner na početnoj stranici www.findbiz.rs
• Baner na stranici sa rezultatima određene kategorije proizvoda
• Baner na stranicama bilansa stanja, sektorskih studija i poslovne konekcije
• Logo i puna prezentacija profila kompanije
• Povezivanje profila Vaše kompanije sa sajtom i mejlom
• Prezentacija reklama, video snimaka, banera sa ponudama, brošura na profilu Vaše kompanije.

Pružite svojoj kompaniji priliku da svakodnevno bude viđena od strane stotine korisnika!

Kontaktirajte nas i saznajte više o jedinstvenim mogućnostima koje Vam nudi findbiz.

Kontakt
Korisnička podrška 

Telefon: (+381) 11 3219435
Faks: (+381) 11 3219 410
Email: customercare@icap.rs
Radno vreme: Ponedeljak – Petak  9:00 - 17:00 časova

Copyright © 2008-2020 ICAP GROUP. All rights reserved